25. april 2022 anna

Lurer du på hva prisen på et av Byggmann husene er eller om det går an å gjøre tilpasninger på et kataloghus? Da er du ikke alene. Vi har samlet opp noen av de spørsmålene vi får mest, slik at du enkelt kan få svar på noe av det du lurer på.

1. Hva er prisen?

Mange lurer på hva det koster å bygge hus – naturligvis!

Vi har dessverre ingen generell prisliste på våre kataloghus, fordi dette varierer veldig ut i fra hvor du ønsker å bygge, hvordan du vil bygge huset, hvilken type tomt du ønsker å bygge på, osv. Vi vil derfor oppfordre deg til å ta kontakt med din nærmeste Byggmann-forhandler, de gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud og mange gode råd om husbygging.

En oversikt over våre forhandlere finner du her

2. Tilbyr dere bare nybygg?

“Tilbyr dere bare nybygg, eller har dere mulighet for utvikling av eksisterende bolig?”

Nei, i tillegg til hus, hytter og garasje, tar våre forhandlere på seg ulike prosjekt. Dette kan være alt fra større renoveringsoppdrag til mindre prosjekter, som feks. vinkjeller og betongtrapp til hagestue og naust. Ta kontakt med din nærmeste forhandler, så hjelper de deg med det du måtte ønske.

3. Tilpasninger

Våre kataloger fungerer som en inspirasjonskilde og et utgangspunkt for deg som ønsker å bygge. Vi har dyktige  arkitekter med høy kompetanse og lang erfaring, klare til å hjelpe deg med å gjøre ide til virkelighet! Her tilbyr vi tjenester innen fagområdene byggesøknad, prosjektering og arkitektur. De fleste av våre oppdrag strekker seg fra idè- og skissestadiet, til byggemeldings- og arbeidstegninger med detaljer.

 

Les også: Vårt arkitektkontor

4. Hvor finner jeg min nærmeste forhandler?

Vi har over 100 dyktige forhandlere spredt over hele landet, fra Alta i nord til Lindesnes i sør. Du finner en oversikt over våre forhandlere ved å klikke deg inn her.