12. april 2022 anna

La våre arkitekter hjelpe deg

Helt siden 1987 har Byggmann oppfylt mange boligdrømmer over hele landet og har erfart at ingen husdrømmer er like. Med vår solide erfaring og kunnskap innen byggprosjektering, kan vi hjelpe deg på veien slik ditt drømmehus blir akkurat som du vil ha det.

På arkitektkontoret til Byggmann sitter dyktige arkitekter med høy kompetanse og lang erfaring, klare til å hjelpe deg med å gjøre ide til virkelighet! Her tilbyr vi tjenester innen fagområdene byggesøknad, prosjektering og arkitektur. De fleste av våre oppdrag strekker seg fra idè- og skissestadiet, til byggemeldings- og arbeidstegninger med detaljer.

Vi gjør det til ditt

I vår nye huskatalog kan du finne 35 ulike husmodeller i ulike stiler, enten du liker moderne, tradisjonelle eller herskapelig stil. Våre kataloger skal fungere som en inspirasjonskilde for deg når du skal bygge bolig. Du kan gjøre akkurat de tilpasninger du ønsker og har du allerede en skisse så kan vi hjelpe deg med prosjekteringen.

Fra vårt kontor på Vigra utenfor Ålesund, betjener vi kunder over hele landet. Dette gjør at vi til enhver tid er involvert i prosjekter av ulike størrelser – fra garasjer, hytter og eneboliger, til større boligkomplekser og næringsbygg.