17. oktober 2022 anna

Boligfavoritter

Vi vår huskatalog finner du 35 ulike husmodeller i både moderne og tradisjonell stil. Vi har satt sammen en liste over våre mest populære boliger.

Faro – Åpen og luftig bolig

Med Faro får du en særpreget funkisbolig, med en herlig terrasse og integrert garasje. Store vindusflater og en skrå himling, skaper et åpent og luftig preg. Boligen har blant annet fire soverom, et romslig vaskerom, to stuer og en integrert garasjebod.

Klikk deg inn å les mer om vår husmodell Faro

Klikk her for å lese om en kundetilpasset Faro

Estoril – Elegant og herskapelig

Estoril er en villa med tidløs eleganse. Smarte planløsninger, store soverom og en elegant og herskapelig fasade. Denne herskapelige og tradisjonelle villaen er tilpasset skrå tomter.

 

Klikk deg inn for å bli mer kjent med husmodellen Estoril

Sjong – Klassisk og romslig

Med sine fem soverom og to stuer er Skjong en klassisk bolig, med plass til hele storfamilien. To fulle etasjer gir boligen mange spennende muligheter. Med sine 238 kvadratmeter er Skjong en tradisjonsrik familiebolig.

 

Du kan lese mer om familieboligen Skjong her

Braga – Lys og utsikt

Med sitt rene uttrykk gir Braga et moderne og minimalistisk preg. Store vindusflater og takvinduer gir masse lys. Fra loftsstuen har man tilgang til overbygd veranda. I denne moderne, familievennlige boligen finner du alt du trenger.

 

Les mer om Braga her

Midsund – Bolig for storfamilien

Midsund har et tidsriktig ytre, store oppholdsrom og hele fem soverom. Dette er en bolig for storfamilien og de som ønsker å ha mange på besøk. Denne boligen har hele fem soverom, et praktisk vaskerom, et kontor og to bad. I tillegg finner du her en ekstra TV-stue hvor barna kan benytte.

 

Klikk deg inn her for å bli bedre kjent med Midsund her

Omenås – Særegen bolig på ett plan

Omenås preges av to fløyer som knyttes sammen av et sentralt inngangsparti. Store vinduer og skrå himling gir mye naturlig lys i boligen. Boligen rommer fire soverom, bad, vaskerom og en stor åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra boligens carport kan du ta deg inn i en sportsbod dom gir gode oppbevaringsmuligheter. Dette er en bolig for deg som ønsker å ha alt samlet på en flate.

 

Klikk deg inn å les mer om husmodellen Omenås