18. oktober 2022 anna

AMALIE OG JON ERIK BYGDE DRØMMEHJEMMET:

– Vi gjorde det til vårt

Hjemme hos familien Ristesund Ertesvåg bor mamma Amalie, pappa Jon Erik, Tale (5år) og lille Saga (5mnd). De har nettopp flyttet inn i sitt drømmehjem, midt i hjertet av Ulsteinvik.

Vi merket fort at tomannsboligen, som vi bodde i tidligere, ble for liten for oss i fremtiden. Vi så derfor først på muligheten for å renovere en gammel enebolig, men det la vi fort fra oss.

Amalie og Jon Erik hadde hørt om Meisterbygg Møre v/Arild Aarseth som drev business i Ulsteinvik, så da de fikk vite at MBM hadde kjøpt en tomt han skulle bygge på, tok de kontakt. Etter en samtale med MBM, var paret ikke i tvil – det var her de ville bygge drømmehjemmet sitt.

«Huset ligger slik til at det er kort vei for jentene til både besteforeldre og venner. Det er heller ikke lang vei verken til sentrum, skole eller barnehage», sier Amalie med lille Saga på fanget.

En bolig med muligheter

Etter et lite møte med MBM v/Arild om diverse hustyper og muligheter de hadde, falt paret for det som hadde blitt presentert for dem.

«Vi likte godt hustypen, en Faro spesial, som vi så kjempepotensial med»

Med utgangspunktet i Faro spesial som de fikk presentert, har paret selv gjort boligen om til sin. De har tegnet om rominndelingen i boligen sammen med MBM v/Arild, slik at det skulle passe deres ønsker og behov.

Etter flere idemøter med MBM, falt bitene endelig på plass og paret var klare for å gjøre boligdrømmen om til virkelighet.

Vi fikk sette vårt eget preg på boligen

Knirkefri prosess

Det tok ca. et år fra paret signerte avtalen med byggefirmaet Meisterbygg Møre til drømmeboligen sto ferdig og var innflytningsklar.

«Selv med Covid, gikk prosessen ganske så knirkefritt. MBM v/Arild pushet der han kunne pushe» sier Jon Erik

Paret forteller at de har vært veldig fornøyd med Arild og gjengen i Meisterbygg Møre. Det var ingen ting som var et problem, de kom med løsninger og tips underveis gjennom hele prosessen.

«Å bygge bolig er en stor og svært krevende prosess, så det å da ha trygge og gode håndverkere som vet hva de snakker om, er helt essensielt. Gjengen i Meisterbygg Møre er alle svært serviceinnstilte og løsningsorienterte. Vi fikk alltid ærlige og oppriktige svar, noe som var en trygghet for oss» slår Jon Erik fast.

«Et eksempel som vi kan nevne er utestuen. I katalogen var jo dette bare et overbygg, men så tenkte vi at det hadde vært kjekt med en utestue. Vi luftet derfor tanken for Arild og det var jo selvfølgelig ingen problem. Vi hadde jo tenkt at vi på sikt kunne sette inn dører til utestuen, men da var Arild på ballen med en gang og fikset dette. Han har virkelig vært til god hjelp» forklarer Amalie mens hun kikker ut på utestuen.

Hele prosessen har gått over all forventing for Amalie og Jon Erik. Huset kom som precut, så alt gikk veldig fort allerede fra starten av. Etter tre uker var bygget omtrent helt tett. Paret har gjennom hele prosessen hatt tett dialog både med Arild og snekkerne i MBM. Med så tett oppfølging, tips og råd på veien, var de trygge på at dette var godt håndverk.

De forteller videre at de også var veldig fornøyde med de gode samarbeidspartnerne som MBM hadde. De gjorde det enkelt for dem i en nokså overveldende prosess der man skal forholde seg til mange parter.

Tilpasset etter behov

«Det tar jo litt tid å komme seg på plass, man må ta ting litt etter hvert, slik at man får bodd seg litt til inne i huset. Vi er veldig fornøyde med endringene vi har gjort. Vi fikk bygge vårt drømmehjem og tilpasset det som vi ønsket» sier Amalie.

Amalie og Jon Erik er begge fornøyde med det nye huset sitt og den tilpassede rominndelingen. Huset har en åpen og luftig stue og kjøkkensone, romslige bad og soverom. I første etasje er det også et romslig vaskerom med utgang til garasjen og en kjellerstue som ungene kan boltre seg i. I tillegg er det høyt oppunder taket, som bidrar til å skape en åpen og luftig følelse, noe paret liker veldig godt.

Huset har store vinduer som gir mye godt lys og skaper en romslig følelse. Fra spisebordet kan familien sitte og nyte middagen til den herlige utsikten utover havet og hjembyen sin. Med et så stort og luftig hus kan familien nå invitere både venner og familie på besøk, uten å måtte bekymre seg for plassen.

«Det fine var jo at vi hadde muligheten til å gjøre det til vårt. Mange tror jo at de er bundet til den spesifikke planløsningen som vises i katalogene, men vi har jo gjort om mye. Her var Arild også flink til å komme med tips og råd, slik at vi fikk det akkurat som vi ønsket.» forteller Amalie

Meisterbygg Møre AS

  • Meisterbygg Møre ble etablert i 2009 og har i dag 8 ansatte
  • Tilbyr tømreroppdrag til både privat og offentlig sektor.
  • Jobber med nybygg, rehabilitering, påbygg og tilbygg, samt oppussing og betongarbeid.
  • Er forhandler av boligkjeden Byggmann, som tilbyr boliger, hytter og garasjer.