21. mai 2021 webcraft

Vi søker Arealplanlegger / Byggingeniør

Arbeidsgiver: Byggmann Gruppen AS
Stillingstittel: Arealplanlegger / Byggingeniør
Frist: 15.06.2021
Ansettelsesform: Fast
Sted: Flyplassvegen 22, 6040 Vigra

Byggmann skal styrke kjedekontorets tekniske avdeling for å møte økende etterspørsel innen følgende tjenester:

  • Arealplanlegging
  • Byggesak
  • Prosjektering

Vi søker personer med forståelse for prosessen fra regulering til ferdig bygg. At du har et sterkt engasjement og vilje til å lykkes er viktig i jobben. Byggmann skal gjennom engasjerte medarbeidere og en tydelig ledelse bygge videre på vår vinnerkultur og et godt arbeidsmiljø.

Vi ønsker kontakt med personer med godt humør, positiv energi, og gode samarbeidsevner. For den rette kandidaten tilbyr vi et stort utviklingspotensial og spennende karrieremuligheter i en av Norges største huskjeder.

Vår tekniske avdeling jobber med alt fra regulering av områder til prosjektering av ferdige bygg. Du må derfor ha evnen til å oppfatte, avdekke og forstå kundens behov i ulike faser. Erfaring fra stilling med prosjektering, eller byggesak og regulering er en fordel. Praktisk erfaring fra byggeplass er også positivt. Som en del av et teknisk team vil man samordne interne og eksterne ressurser for å sikre en best mulig gjennomføring av prosjektene. God struktur er nødvendig i en hektisk og variert hverdag.

Arbeidssted vil være på Byggmann hovedkontor i Vigra Næringspark like ved Ålesund Lufthavn. Reisevirksomhet til andre deler av landet kan forekomme. Stillingen rapporterer til Teknisk sjef.

Hva vi forventer av deg:

  • Relevant utdannelse og erfaring
  • Strukturert, fokusert og stor gjennomføringsevne.
  • God teknisk forståelse.
  • Relevant erfaring fra prosjekterings-, tegning- og beregningsverktøy
  • God IT forståelse
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Flytende norsk, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr deg en spennende framtid på en arbeidsplass med gode kollegaer. Her har du mulighet til å kombinere et utviklende arbeid med familieliv i et tverrfaglig konsern.

Synes du at dette høres ut som noe for deg, så vil vi gjerne høre fra deg.

For nærmere opplysninger og spørsmål om stillingen, kontakt Teamleder teknisk, Simen Molvær på tlf.: 475 15 195. Søknad med CV sendes innen 15.06.2021.

Om arbeidsgiveren
BYGGMANN er en av Norges største boligkjeder av frittstående byggefirma. Kjeden er landsdekkende og består av ca 100 medlemsbedrifter som omsetter til sammen for ca. 3 mrd. kroner i året. BYGGMANN har sitt hovedkontor på Vigra ved Ålesund, og kjeden har i 34 år utviklet et av markedets mest komplette konsept for boligbyggere i Norge.