Vi søker Arealplanlegger / Byggingeniør

Vi søker Arealplanlegger / Byggingeniør

Arbeidsgiver: Byggmann Gruppen AS
Stillingstittel: Arealplanlegger / Byggingeniør
Frist: 15.06.2021
Ansettelsesform: Fast
Sted: Flyplassvegen 22, 6040 Vigra

Byggmann skal styrke kjedekontorets tekniske avdeling for å møte økende etterspørsel innen følgende tjenester:

 • Arealplanlegging
 • Byggesak
 • Prosjektering

Vi søker personer med forståelse for prosessen fra regulering til ferdig bygg. At du har et sterkt engasjement og vilje til å lykkes er viktig i jobben. Byggmann skal gjennom engasjerte medarbeidere og en tydelig ledelse bygge videre på vår vinnerkultur og et godt arbeidsmiljø.

Vi ønsker kontakt med personer med godt humør, positiv energi, og gode samarbeidsevner. For den rette kandidaten tilbyr vi et stort utviklingspotensial og spennende karrieremuligheter i en av Norges største huskjeder.

Vår tekniske avdeling jobber med alt fra regulering av områder til prosjektering av ferdige bygg. Du må derfor ha evnen til å oppfatte, avdekke og forstå kundens behov i ulike faser. Erfaring fra stilling med prosjektering, eller byggesak og regulering er en fordel. Praktisk erfaring fra byggeplass er også positivt. Som en del av et teknisk team vil man samordne interne og eksterne ressurser for å sikre en best mulig gjennomføring av prosjektene. God struktur er nødvendig i en hektisk og variert hverdag.

Arbeidssted vil være på Byggmann hovedkontor i Vigra Næringspark like ved Ålesund Lufthavn. Reisevirksomhet til andre deler av landet kan forekomme. Stillingen rapporterer til Teknisk sjef.

Hva vi forventer av deg:

 • Relevant utdannelse og erfaring
 • Strukturert, fokusert og stor gjennomføringsevne.
 • God teknisk forståelse.
 • Relevant erfaring fra prosjekterings-, tegning- og beregningsverktøy
 • God IT forståelse
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Flytende norsk, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr deg en spennende framtid på en arbeidsplass med gode kollegaer. Her har du mulighet til å kombinere et utviklende arbeid med familieliv i et tverrfaglig konsern.

Synes du at dette høres ut som noe for deg, så vil vi gjerne høre fra deg.

For nærmere opplysninger og spørsmål om stillingen, kontakt Teamleder teknisk, Simen Molvær på tlf.: 475 15 195. Søknad med CV sendes innen 15.06.2021.

Om arbeidsgiveren
BYGGMANN er en av Norges største boligkjeder av frittstående byggefirma. Kjeden er landsdekkende og består av ca 100 medlemsbedrifter som omsetter til sammen for ca. 3 mrd. kroner i året. BYGGMANN har sitt hovedkontor på Vigra ved Ålesund, og kjeden har i 34 år utviklet et av markedets mest komplette konsept for boligbyggere i Norge.

Vi søker Medlemsutvikler

Vi søker Medlemsutvikler

Arbeidsgiver: Byggmann Gruppen AS
Stillingstittel: Medlemsutvikler
Frist: 10.02.2021
Ansettelsesform: Fast
Sted: Flyplassvegen 22, 6040 Vigra

Byggmann Gruppen skal styrke kjedekontoret med ytterligere en Medlemsutvikler, for å rekruttere og følge opp medlemmer på landsbasis.

Vi søker en person med forståelse for løsningssalg. God forståelse for byggebransjen en fordel, men det viktigste er at du har et sterkt engasjement og vilje til å lykkes, sammen med våre medlemmer.

Byggmann Gruppen skal gjennom engasjerte medarbeidere og en tydelig ledelse bygge videre på vår vinnerkultur og et godt arbeidsmiljø.

Vi ønsker oss en person med godt humør og positiv energi, samt gode samarbeidsevner og evne til å begeistre. For den rette kandidaten tilbyr vi et stort utviklingspotensial og spennende karrieremuligheter i en av Norges største huskjeder.

Et høyt aktivitetsnivå og en selvstendig og proaktiv tilnærming til våre medlemmer er en forutsetning for å lykkes i en travel hverdag med å implementere Byggmann sine produkt og tjenester hos alle våre medlemmer.

Du må ha evnen til å oppfatte, avdekke og forstå kundens behov både på kort og lang sikt. Som en del av et utvidet team må du kunne samordne interne og eksterne ressurser for å sikre en best mulig kundeopplevelse. God struktur er nødvendig i en hektisk og variert hverdag.

I stillingen får du ansvar for å videreutvikle en eksisterende medlemsportefølje, samt rekruttere nye medlemmer i områder vi ikke er like sterkt representert.

Arbeidssted vil være på Byggmann Gruppens hovedkontor i Vigra Næringspark like ved Ålesund Lufthavn. Reisevirksomhet til andre deler av landet vil være en del av jobben.
Stillingen rapporterer til Kjededirektør.

Hva vi forventer av deg:

 • Strukturert, fokusert og stor gjennomføringsevne.
 • Kunne dokumentere gode salgsresultater.
 • God kommersiell forståelse.
 • Relevant erfaring fra løsningssalg er en fordel
 • Evne til å lykkes i alle typer salgsprosesser.
 • Minimum 5 års salgserfaring med dokumenterbare gode resultater
 • Relevant utdannelse
 • God IT forståelse
 • Gode kommunikasjonsevner og forretningsforståelse
 • Evne til å utfordre og engasjere medlemmenes beslutningstakere
 • Flytende norsk, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B

Vi tilbyr deg en spennende framtid på en arbeidsplass med gode kollegaer. Her har du mulighet til å kombinere et utviklende arbeid med familieliv i et tverrfaglig konsern.

Synes du dette høres ut som noe for deg, så vil vi høre fra deg.

Har du spørsmål rundt stillingen kan disse rettes til Knut Egil Nordstrand, e-post: ken@byggmann.no tlf: 992 23 910.

Søknad og CV sendes snarest og senest innen 10. februar 2021 til ken@byggmann.no

Om arbeidsgiveren
BYGGMANN er en av Norges største boligkjeder av frittstående byggefirma. Kjeden er landsdekkende og består av ca 100 medlemsbedrifter som omsetter til sammen for ca. 3 mrd. kroner i året. BYGGMANN har sitt hovedkontor på Vigra ved Ålesund, og kjeden har i over 33 år utviklet et av markedets mest komplette konsept for boligbyggere i Norge.